Skip to main content

Maak je klaar voor het meest comfortabele vervoer naar het evenement van het jaar, het flakkees vrijheidsfeest! Met onze pendelbus service van en naar het parkeerterrein kunt u het Flakkees vrijheidsfeest zonder gedoe en stress bezoeken en van alles genieten.

Met je haren in de wind, genieten van de omgeving en tegelijkertijd onderweg naar je bestemming.

Voorheen was deze bus een populaire streekbus, de DAF MB200 Den Oudsten. De cabrioletbus uit 1977 had in eerste instantie een dak. Hij is zijn carrière begonnen bij NZH als streekbus en is in 1993 omgebouwd tot cabrioletbus.

Stel je eens voor dat je zonder zorgen je auto kunt parkeren op een veilige en eenvoudig te bereiken parkeerplaats en binnen enkele minuten rijden, in het hart van het evenement kunt zijn. Geen gedoe met het zoeken naar parkeerplaatsen, geen zorgen over een eventuele boete of het veilig achterlaten van je auto. Wij zorgen ervoor dat je veilig en snel op het evenement aankomt.

De cabriobus rijdt voortdurend heen en weer tussen het parkeerterrein en het evenement, zodat je nooit lang hoeft te wachten en altijd op tijd bent voor alle festiviteiten.

De parkeerfaciliteiten vanwaar de cabriobus tussen 10.00 en 17.00 uur vertrekt zijn bij tieleman keukens en de staver. Volg hiervoor de borden.

De pendelbus zal vervolgens stoppen aan het begin van de Liberty lane (hoek langeweg – beneden zandpad), waar je uit kunt stappen voor de braderie. Ook kun je er voor kiezen om nog even te blijven zitten en mee te gaan naar de kermis aan het spuiplein. Vanuit daar kunt u in een paar stappen naar de show van historische militaire voertuigen en de overige festiviteiten.

In en uitstappen kunt u vanzelfsprekend op alle haltes.